Vakantie met zorg

Domein Polderwind is de ideale vakantieplaats voor wie zorg nodig heeft. De 46 comfortabel uitgeruste en toegankelijke tweepersoonskamers zijn voorzien van alle hotelcomfort en bieden een mooi uitzicht op het ongerepte polderlandschap. Het hotel is gebaseerd op een Tulou, een cirkelvormige, traditionele groepswoning uit China. Op het gelijkvloers bevinden zich de gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes. Op het hoger gelegen niveau de hotelkamers en ontspanningsruimtes. 92 gasten kunnen er terecht voor een zorgeloze vakantie met zorg op maat.

Aangepaste kamers en faciliteiten

Omdat het zorghotel zich richt tot mensen die door ziekte, ouderdom, een lichamelijke of geestelijke beperking of door sociale omstandigheden moeilijk op vakantie kunnen gaan, biedt het meer faciliteiten dan een klassiek hotel. De verschillende ruimtes zijn dan ook ingericht in functie van de noden en behoeften van de gasten, met comfortabele, duurzame en onderhoudsvriendelijke meubelen die vakantiegangers, bezoekers én medewerkers een kwalitatief hoogstaande hotelbeleving bezorgen.

Formidabel zorgbedden

De hotelkamers zijn speciaal ontworpen voor minder mobiele gasten. Ze zijn heel toegankelijk en comfortabel. Zo plaatste Moments in elke kamer (ook in de familiekamers) Formidabel zorgbedden. Die hebben dankzij hun mooie vormgeving en hoogwaardige afwerking de wellness uitstraling die past bij het concept van dit zorghotel. Geen gewoon zorgbed, dus, maar een bed dat maximaal comfort, stijlvol design en flexibel gebruik met elkaar verzoent. Het revolutionair valpreventiesysteem garandeert bovendien op elk moment de veiligheid van de gebruiker. Het juiste bed op de juiste plaats!