Ook senioren uit de buurt zijn er meer dan welkom,

Niet alleen de bewoners van wzc Meredal maar ook senioren uit de buurt zijn er meer dan welkom, voor een middagmaaltijd of koffie met gebak in de namiddag. Wie er nood aan heeft en het wenst kan gebruik maken van hun ophaalservice.

Moments Furniture en onze Hospitality Concept Creators van Studio M zijn trots te hebben mogen meedenken en -werken aan de realisatie van dit prachtige project, een toonbeeld van ‘sfeervolle gastvrijheid’.

Dhr Geert Hermans – Algemeen Directeur WZC Meredal: “Bij Moments Furniture ondervonden wij dat er geen stoel werd verkocht maar een totaalconcept. Er werd meegedacht over de functionaliteit van de zaal – de optimale beleving voor de eindgebruiker. Vandaag bijna 1 jaar na exploitatie ontvangen wij nog steeds felicitaties over het ontwerp en blijven wij overtuigd dat dit een grote impact heeft op het welbevinden van onze bewoners.”

Meubilair: moments furniture
Interieuradvies: Studio M

Een volwaardig outdoor concept voor de zorg!

Ook het terras kreeg het juiste meubilair en de hospitality creators van Studio M dachten mee na over het volledige outdoor concept. Geert & Cindy van wzc Meredal leggen het je graag uit wat er voor hen belangrijk was.