Ontdek ons nieuw concept: Outdoor Healing Spaces

Het effect van een comfortabele buitenomgeving

Een gezellige en comfortabele buitenomgeving stimuleert de gezondheid, nodigt uit om in beweging te blijven en om onder de mensen te komen. Buiten zijn, de zonnestralen voelen en genieten van het uitzicht op de natuur rondom… dat zijn onontbeerlijke ingrediënten voor een gezond leven én een spoedig herstel of goed welzijn. Er zijn genoeg studies die het gunstig effect van buiten leven in een groene omgeving onderstrepen. In contact staan met de natuur maakt de mens gelukkiger en vermindert stress. Bovendien is het actief buitenzijn ook een zinvolle dagbesteding. Je voelt je erna rustiger, krijgt meer energie en ontmoet andere mensen.

Buiten leven

Reden temeer om aan de buitenomgeving extra aandacht te besteden. Waar Renson dat doet met stijlvolle terrasoverkappingen voorzien van alle mogelijke comfort, doet Moments Furniture dat met ergonomisch, duurzaam en comfortabel meubilair. De combinatie maakt van jouw buitenconcept een echte beleving, zodat mensen er naar uit kijken om even in de tuin of op het terras te zitten.

Partnerschap Renson en Moments Furniture

‘Creating Healthy Spaces’ en ‘Creating Healing Environments’; zelfs de baselines van Renson en Moments Furniture vertonen al een zekere synergie. Op Soins et Santé – 8 en 9 februari 2023 in Namur Expo – slaan de trendsetter in ventilatie, zonwering en ‘outdoor living’ en de ontwikkelaar van zorgmeubilair en conceptueel advies de handen in elkaar. Beide familiebedrijven hebben een lange geschiedenis en geloven in een gezonde omgeving om te leven én helen. En dragen dit nu ook samen naar buiten onder de noemer ‘Outdoor Healing Spaces’.

www.renson.eu
www.momentsfurniture.be
www.stu-m.be