Onze producten

Onze collectie buitenmeubilair staat voor designvol en kwalitatief meubilair om bij mooi weer mensen samen te brengen. Ontdek hier ons aanbod.

Merk

Doelpubliek

Levertermijn

All plastic chair

De All Plastic Chair van Jasper Morrison is een klassieker uit de Vitra-collectie.

Product details

Souvenir

Een moderne, tijdloze stoel die in weer en wind buiten kan staan. Een harmonieus design met praktische insteken en uit duurzaam polypropyleen.

Product details

Caementum

Geometrische vormen en stevige materialen zijn de basis van de Caementum-salontafels van Pedrali. Perfect voor de buitenomgeving.

Product details

Lucrezia

Stapelbare geweven stoel uit kunststof, versterkt met glasvezel. Uitermate stevig en comfortabel en beschikbaar met en zonder armen.

Product details

SI-SI

Één frame, verschillende looks. De Si-Si terrasstoel is geschikt voor zowel binnen als buiten en bestaat uit verschillende versies. Kies je voor een rustieke houtlook of toch eerder voor een volvlak rug? 

Product details

Summer tafel

Strakke lijnen en zomerse stijl, de Summer tafel is beschikbaar in verschillende hoogtes en een groot assortiment aan kleuren. Door zijn minimalistische look past deze tafel op zowat elk terras of outdoor concept. Maak het plaatje volledig af met de bijhorende Summer terrasstoelen. 

Product details

Sunset

Praktisch, eenvoudig stapelbaar en beschikbaar in een groot assortiment aan kleuren. De Sunset terrasstoel past perfect in elke buitentoepassing. 

Product details

Tripé

Deze buitengewone driespaakse tafel biedt functionaliteit, minimalisme en herkenbaarheid voor het juiste evenwicht in je outdoor concept. De verschillende elementen uit de tafel zijn demonteerbaar en kunnen gediversifieerd en vervangen worden. 

Product details

Summer

Terrasstoel die gekenmerkt wordt door zijn strakke lijnen en zomerse stijl. Beschikbaar in verschillende kleuren en verschillende hoogtes. Stapelbaar.

Product details

Rhino

De Rhino tafel past in zowat elke omgeving dankzij de keuze in verschillende tafelbladen. De afgeronde hoeken zorgen voor een extra esthetische en veilige tafel. Extreem stabiel en beschikbaar in 2 verschillende hoogtes.

Product details

Lisa

Geïnspireerd op het elegante meubilair van de jaren '50 en '60. De Lisa stoel kenmerkt zich door zijn buisvormige frame. Beschikbaar in verschillende versies en een groot gamma aan kleuren. 

Product details

New York

Stapelbare terrasstoel voor buitentoepassingen. Dankzij de stevige armen biedt deze stoel voor buiten een stevige ondersteuning bij het opstappen. 

Product details

Coccolona

Robuust en stevig, dit is de Coccolona. Verkrijgbaar in zowel 1-zit als 2-zit, in een brede waaier van kleuren en met een anti-sliplaag op de poten.

Product details

New York Tafel

Stevige terrastafel uit zwart aluminium en voorzien van een teakhouten latten tafelblad. Dankzij zijn rustieke look past deze New York tafel ideaal in elke buitentoepassing. Perfect combineerbaar met de New York terrasstoel. 

Product details

Ginevra

Handige stoel in een tijdloos design. Een stoel met een speels karakter en een hoog zitcomfort.

Product details

Brezza

Ontdek de Brezza buitenstoel waarbij het frame en de kussens op een vernieuwende manier samenkomen, een perfecte mix van stevigheid, duurzaamheid en intrinsieke elegantie in een ontwerp dat gericht is op buitencomfort. 

Product details

Ola

Eigentijdse kuipstoel die op elk terras zijn plaats verdient.

Product details