Tuoi

Tuoi is het Vietnamese woord voor leeftijd. Net als in de Vietnamese en vele andere culturen vinden wij leeftijd iets om te vieren en respecteren. We zijn ervan overtuigd dat mooie, elegante producten je helpen om te genieten van het leven, vandaag en in de toekomst. Zonder afbreuk te doen aan comfort, veiligheid en functionaliteit.

Designmeubilair meets ergonomie
Ons merk is ontstaan in de schoot van geestelijke vader en leading brand ambassador Axel Enthoven, gerenommeerd designer en houder van een Lifetime Achievement Award van de prestigieuze Henry van de Velde-awards.  Door de samenwerking met Moments Furniture, expert in meubilair voor de zorgsector, beschikt Tuoi sinds 2022 over een ongekende knowhow in ergonomie, veiligheid en gebruiksgemak van meubilair. Inclusief toegang tot wereldwijde distributie.

Tijdloze elegantie en ergonomisch gebruiksgemak
Tuoi ontwerpt designmeubilair volgens een stijl en look die elke leeftijd aanspreekt. Tegelijk komt het tegemoet aan de drang naar zitcomfort, ergonomisch gebruiksgemak en een vleugje luxe. Tuoi combineert deze elementen in tijdloos design, want esthetiek leidt ons in alles wat we doen.

De kunst is van het leven te genieten. Met ons comfortabel en functioneel design wordt dit een levensstijl.

 

Website: www.tuoi.be