Onze producten

Een zorgbed kopen? Wij bieden u een ruime keuze aan zorgbedden, in verschillende kleuren en uitvoeringen. Met bijpassende nachttafel en kleerkast. Ontdek onze collectie zorgbedden.

Merk

Doelpubliek

Formidabel Pro

Traditionele zorg, robuuste eigenschappen en zorgeloos comfort in een verstelbaar zorgbed.

Product details

Formidabel First

Innovatie ten dienste van een hoog laag zorgbed met fixatievriendelijke valbescherming.

Product details

Formidabel Eco

Comfort en kwaliteit voor ieders budget en zorgnood, met tal van opties en accessoires.

Product details

Formidabel Ultra Low

Hoge graad van valpreventie dankzij zijn zeer lage slaappositie van 15 centimeter en fixatievriendelijke zijdelingse bescherming Unique.

Product details

Wat is een zorgbed?

Een zorgbed is een speciaal ontworpen bed dat wordt gebruikt in zorgomgevingen, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorg en revalidatiecentra. Deze bedden zijn uitgerust met diverse aanpassingsmogelijkheden, zoals hoogteverstelling, rugleuningverstelling en vaak kniebuigverstelling, om te voldoen aan de specifieke behoeften van patiënten en zorgverleners. Zorgbedden zijn ontworpen met het oog op comfort, functionaliteit en hygiëne, en ze spelen een cruciale rol bij de zorg voor patiënten en zorgbehoevenden.

Wat is een hoog-laag bed?

Een hoog-laag bed is een specifiek type bed dat in hoogte verstelbaar is, wat betekent dat de hoogte van het bed kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Dit bed kan zowel omhoog als omlaag worden gebracht, wat handig is voor zowel patiënten als zorgverleners. Hoog-laag bedden zijn geschikt voor diverse zorgomgevingen, waaronder thuiszorg en zorginstellingen, en dragen bij aan de mobiliteit en het comfort van de gebruiker.

Wat is het verschil tussen zorgbedden en ziekenhuisbedden?

Het belangrijkste verschil tussen zorgbedden en ziekenhuisbedden ligt in hun ontwerp en gebruik. Zorgbedden, zoals die van Moments Furniture, zijn ontworpen voor comfort en functionaliteit in diverse zorgomgevingen zoals ouderenzorg en geestelijke gezondheidszorg, terwijl ze een huiselijker uiterlijk hebben. Een ziekenhuisbed, ook wel medisch bed genoemd, is daarentegen specifiek ontworpen voor gebruik in ziekenhuizen, met klinische kenmerken en functionaliteiten voor medische apparatuur. Hierdoor hebben deze vaker een eerder klinisch uitzicht.

Welke kenmerken hebben de zorgbedden?

Onze zorgbedden zijn uitgerust met kenmerken zoals hoogteverstelling, rugleuningaanpassing, verstelling van de voetensteun, zijdelingse bescherming en mobiliteitswielen. Dankzij een resem aan opties en accessoires kunnen ze bovendien volledig uitgerust worden naar de noden van de zorgfaciliteit en zorgvrager. Ze zijn ook ontworpen met materialen die eenvoudig te reinigen zijn, wat essentieel is voor hygiëne in zorginstellingen.

Kan ik als particulier een zorgbed kopen?

Zorgbedden zijn beschikbaar voor zowel zorginstellingen als particuliere huishoudens. Het kan echter nuttig zijn om professioneel advies in te winnen voordat u een zorgbed aanschaft, om ervoor te zorgen dat u het bed kiest dat het beste past bij uw specifieke behoeften. Denk aan comfort, veiligheid, aanpassingsmogelijkheden en hygiëne bij uw keuze. Voor particuliere verkoop verwijzen we graag naar onze partner: Forever Home. Op hun website kan je meteen een zorgbed kopen of een offerte en bezoek inplannen met een specialist.