Nieuws

Waar zijn onze interieurspecialisten mee bezig? Wat beweegt er in onze sector? Wat zijn de nieuwste trends in zorgmeubilair?  We houden u graag op de hoogte.

Recent nieuws

We gaan er even tussenuit!

Van 18 juli tot en met 7 augustus zijn we met jaarlijks verlof. We genieten even van zon, rust en onze herwonnen vrijheid! Vanaf maandag 8 augustus staan we dan weer klaar om u met al uw projecten te helpen. 

Lees meer

Meer nieuws

De natuur als helend element voor lichaam en geest

Naar buiten gaan doet veel met het menselijke lichaam. De buitenlucht, het licht en het groen werken stressverlagend en therapeutisch. Met aangepast zorgmeubilair voor buiten speelt Moments Furniture hier handig op in. Ontdek de voordelen van de natuur.

Lees meer

Het Tubbe model

In Scandinavië is Tubbe al goed ingeburgerd. Ook in België vindt dit nieuwe organisatiemodel voor woonzorgcentra zijn ingang. Om er alles over te weten te komen belden we even met Lena en Lilian van het Tubberödshus in Zweden!

Lees meer

Woonzorgcentra als conviviale leefomgeving

In Scandinavië is Tubbe al goed ingeburgerd. Ook in België vindt dit nieuwe organisatiemodel voor woonzorgcentra zijn ingang. Zo’n 200 woonzorgcentra zullen de komende jaren actief rond participatie en autonomie van bewoners en personeel werken. Meer weten? Moments Furniture sprak met de

Lees meer