Nieuws

Waar zijn onze interieurspecialisten mee bezig? Wat beweegt er in onze sector? Wat zijn de nieuwste trends in zorgmeubilair?  We houden u graag op de hoogte.

Recent nieuws

Huiselijk zorgmeubilair voor de materniteit

Een baby krijgen is een bijzondere gebeurtenis waar het hele gezin bij betrokken is. De mama is geen traditionele zorgvrager en dus mag een kamer op een materniteit ook niet benaderd worden als een klassieke ziekenhuiskamer. Wij gingen even na wat hier de aandachtspunten zijn.

Lees meer

Meer nieuws

Hygiëne en comfort met de juiste look-and-feel

Zorgen voor elkaar heeft veel facetten. Moments Furniture maakt meubilair voor zorginstellingen, met aandacht voor onderhoud en hygiëne.

Lees meer

Veiligheid & vormgeving in Moments meubilair

Of het nu voor de materniteit, een woonzorgcentrum of thuiszorg, we willen allemaal een meubel dat niet alleen veilig is, maar ook nog eens perfect esthetisch is vormgegeven. Bij moments furniture zoeken we altijd naar de ideale balans tussen zorg en design. Hoe we dat doen? Dat legt Benoit van

Lees meer

Zintuiglijke beleving - een kort overzicht

Wat we in maart allemaal in petto hebben? Heel wat meer rond zintuiglijke beleving. Check de video en hou onze communicatiekanalen in de gaten!

Lees meer