Nieuws

Waar zijn onze interieurspecialisten mee bezig? Wat beweegt er in onze sector? Wat zijn de nieuwste trends in zorgmeubilair?  We houden u graag op de hoogte.

Recent nieuws

Creating healing environments in ziekenhuizen

CREATING HEALING ENVIRONMENTS, dat zit gewoon in het DNA van moments furniture en Studio M. We doen dat voor alle zorginstellingen, ook voor ziekenhuizen.

Lees meer

Meer nieuws

De inrichting van een ziekenhuis vraagt om een doordachte aanpak: van concept tot meubel

Vanuit de filosofie Creating Healing Environments denken Studio M en Moments Furniture mee bij het ontwikkelen van volwaardige concepten voor ziekenhuizen. Centraal doorheen de hele inrichting staat het creëren van een therapeutische ervaring die bijdraagt aan het genezingsproces van de zorgvrager.

Lees meer

Een healing environment als totaalbeleving

Een healing environment is een omgeving met een verzorgend en therapeutisch effect, om zo angst en stress te verminderen, een herstel te bespoedigen en het gevoel van welzijn te bevorderen. Zo’n omgeving vraagt een gastvrije en belevende totaalaanpak waar bewoners, bezoekers en personeel zich thuis

Lees meer

Omgaan met valangst bij ouderen

Valangst en valpreventie gaan hand in hand. Leer je bewoners zelfstandig te functioneren en geef hen opnieuw vertrouwen in hun mobiliteit met enkele concrete tips.

Lees meer