Nieuws

Waar zijn onze interieurspecialisten mee bezig? Wat beweegt er in onze sector? Wat zijn de nieuwste trends in zorgmeubilair?  We houden u graag op de hoogte.

Recent nieuws

Renson, Moments Furniture & Studio M: Pioniers in outdoor healing spaces

Een healing environment is meer dan een comfortabele patiënten- of bewonerskamer of een rustgevend interieur. Ook de buitenomgeving en het contact met de natuur spelen een rol. Vanuit de eigen expertises zetten Moments Furniture, Studio M en Renson zich voortaan samen in om buitenomgevingen vorm te

Lees meer

Meer nieuws

Ontdek Deletex Greenskin: innovatief, duurzaam en stijlvol kunstleder voor jouw meubels

Bij Moments Furniture geloven we dat het creëren van een prachtig interieur hand in hand kan gaan met duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Daarom hebben we ook een nieuwe kunstleder geïntroduceerd: de Deletex Greenskin (prijscategorie B) - een revolutie in kunstleder voor meubelstoffering.

Lees meer

Wat we kunnen leren uit Aziatische ouderenzorg

Hoe wordt ouderenzorg in Azië benaderd? En hoe gaat dat samen met de populaire Aziatische interieurtrends? Moments Furniture zocht het voor je uit.

Lees meer

Ontdek ons nieuw concept: Outdoor Healing Spaces

Geïnteresseerd in onze Outdoor Healing Spaces in partnership met Renson? Ontdek hoe de terrasoverkappingen van Renson, het zorgmeubilair van Moments Furniture en de totaalconcepten van Studio M samen bijdragen aan de toekomst van morgen.

Lees meer