Laat je inspireren door de zorgvuldig gekozen decoratieve elementen en zorgaccessoires. Of het nu de verfijning is van je zorginterieur, of een extra accessoire om het comfort te verhogen, in dit gamma is zeker iets te vinden. Laat je inspireren...

Merk

Doelpubliek

Blume system

Met open rekken behoud je te allen tijde het overzicht, in de kast en in je interieurontwerp. Het Blume System van Pedrali biedt enkele opties.

Product details

Hevea

Bloemen en planten fleuren iedere ruimte op. Hevea van Pedrali pakt dit op een moderne manier aan. Met 1 of met 15 potten.

Product details

Snooze

Ontdek de Snooze van Pedrali: het ultieme geluidsabsorberende paneel. Verbeter de akoestiek en voeg stijl toe aan elke ruimte met de Snooze van Pedrali.

Product details

Cushions

Moet er nog gezelligheid zijn? De vele mogelijke Cushions van Pedrali scheppen op een eenvoudige manier sfeer in iedere ruimte.

Product details

The moove

The Moove stoelverplaatser. Innovatief systeem. Zonder fysieke kracht eenvoudig aanschuiven van iedere eetkamerstoel aan tafel.

Product details

Storage Box

Stevige en discrete opberbox nodig voor op de kamer? Dan is de Storage box ideaal! Dankzij het stevige ontwerp en materialengebruik is deze opbergbox enorm robuust en erg stabiel. Het deksel wordt er los ingeplaatst en het frame is voorzien van antislip.

Product details

Tafellift

Tafels met 1 tafelpoot verplaatsen? Met Tafellift 4WKP wordt dat een eenvoudige klus.

Product details

Boxit Schelf Module

Een speelse kast, handige plank of volledige opbergwand volgens je eigen noden? De Boxit Shelf Module ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook bijzonder handig.

Product details

Flatbox Wall bureau

Een stawerkplek of een wandbureau: Flatbox Wall Bureau biedt een flexibele oplossing in een leuk design voor elke werkhoogte.

Product details