Maak uw receptie of wachtruimte compleet met een aangepaste zetel of salontafel. 

Salontafels    Zetels

Merk

Doelpubliek

Hal

HAL biedt een robuuste oplossing voor de receptie- en wachtruimtes dankzij zijn sobere ontwerp van de zitschaal. Zitschaal beschikbaar in kunststof of multiplex. 

Product details

Dado

Stel zelf je zetel samen dankzij de modulaire elementen. Van 1-zit tot lange wachtbank, ideaal voor elke ruimte.

Product details

Social

Transformeer jouw ruimte tot een gezellig centrum van comfort en stijl. Dit dynamische, modulaire zitsysteem past zich moeiteloos aan jouw voorkeuren aan en biedt eindeloze configuratiemogelijkheden.

Product details

Corals

Een nieuwe dimensie in modulariteit. Stel uw eigen wachtbank samen door de verschillende zit-, wand- en tafelelementen. Ook mogelijk om kleine vergaderruimtes mee te creëren.

Product details

Parker

De Parker wachtbank van Casala biedt comfort en stijl in wachtruimtes. Robuust en veelzijdig, past zich aan elke ruimte aan. Duurzaamheid en esthetiek komen samen voor een gastvrije omgeving.

Product details

Feniks

Duurzame stoelcombinatie voor gangen en wachtruimtes. Volledig recycleerbaar en modulair dankzij de verschillende opstellingsmogelijkheden.

Product details

Onyx

De Onyx wachtbank van Casala is de perfecte keuze voor stijlvolle wacht- en ontvangstruimtes. Met een uitgebreid assortiment biedt deze bank diverse mogelijkheden om aan al uw inrichtingsbehoeften te voldoen.

Product details

Gabo

Deze elegante serie (modulaire) sofa's is ideaal voor uw ontvangstruimte of receptie. Beschikbaar als 1-zit, 3-zit, hoeksalon of modulair systeem biedt voor elke ruimte een oplossing. Privacy, goede akoestiek en een hoog ergonomisch comfort. 

Product details

Siësta

Siësta is de design klassieker. Geïnspireerd op de jaren '60 is deze wachtbank uitstekend toepasbaar in woon- en zorgomgevingen.

Product details

Entropy

Een spel van geometrieën en talloze vormen en kleuren. De Entropy wachtbank biedt een breed scala aan mogelijkheden voor je wachtruimte.

Product details