Onze relaxzetels

Een ergonomische relaxfauteuil die past in uw interieur – thuis of in een zorgomgeving? In onze collectie ergonomische relaxfauteuils heeft u de keuze uit een grote variatie aan hedendaagse bekledingen. Zitcomfort inbegrepen. Bekijk onze pagina over zorgrelaxen voor meer gespecialiseerde relaxzetels.

Zorgrelaxen

Merk

Doelpubliek

Pause

Comfort en esthetiek zijn op een elegante manier verenigd in deze zetel, die onmiskenbaar bij iedereen in de smaak valt. Beschikbaar met sta-op-functie en ingebouwde verwarming.

Product details

Smart

Een design relaxzetel die je zet waar je wil? Smart is niet alleen eigentijds, maar ook een tikkeltje eigenwijs. Rol hem mee naar buiten en relaxen wordt overal een plezier. Zo beslis jij altijd waar je tot rust komt.

Product details

Siena

Stevige en comfortabele relaxzetel voor ouderenzorg en  personen die in een thuisomgeving extra comfort wensen.

Product details

Vento

Deze designfauteuil is een eyecatcher in elk interieur! De hoogwaardige afwerking zet bovendien maximaal comfort voorop.

Product details

Brezza

Huiselijk relaxmodel voor een goede ondersteuning van het hele lichaam. De Brezza biedt op elk moment van de dag een aangenaam zitcomfort. Ideaal voor oudere mensen. Standaard met sta-op functie.

Product details

Nova

Met deze designfauteuil maak je het interieur helemaal af! Ideaal voor een huiselijke toets dankzij de hoogwaardige afwerking waarbij comfort centraal staat. 
De rug is standaard voorzien van een manuele hoofdverstelling die net dat tikkeltje extra comfort geeft om in de ideale zit- en ligpositie te kunnen vertoeven. 

Product details

Fusion

Uit de nood naar ‘mobilty’ in versmelting met extreem ergonomisch comfort en high- end design ontstond ‘Fusion ... mobility meets comfort and design’.

Product details