Onze relaxzetels

Ontdek de ultieme ontspanning met onze ergonomische relaxzetels. Of je nu op zoek bent naar een relaxzetel, relaxfauteuil of sta-op relaxstoel, wij bieden een breed scala aan comfortabele opties. Met verstelbare functies en hoogwaardige materialen geniet je van een ongeëvenaard comfort en ondersteuning. Creëer een oase van rust en ontspanning in je eigen huis met onze relaxzetels. Ontdek ons assortiment en vind jouw ideale relaxzetel of bekijk onze pagina over zorgrelaxen voor meer gespecialiseerde relaxzetels.

Zorgrelaxen

Merk

Doelpubliek

Pause

Comfort en esthetiek zijn op een elegante manier verenigd in deze zetel, die onmiskenbaar bij iedereen in de smaak valt. Beschikbaar met sta-op-functie en ingebouwde verwarming.

Product details

Brezza

Huiselijk relaxmodel voor een goede ondersteuning van het hele lichaam. De Brezza biedt op elk moment van de dag een aangenaam zitcomfort. Ideaal voor oudere mensen. Standaard met sta-op functie.

Product details

Vento

Deze designfauteuil is een eyecatcher in elk interieur! De hoogwaardige afwerking zet bovendien maximaal comfort voorop.

Product details

Fusion

Uit de nood naar ‘mobilty’ in versmelting met extreem ergonomisch comfort en high- end design ontstond ‘Fusion ... mobility meets comfort and design’.

Product details

Sereno

Ontdek de Sereno relaxzetel: Belgisch vakmanschap in Mini, Compact en Standaard versies. Geniet van individuele controle, elektrisch verstelbare hoofdsteun en Powerlift-functie. Handgemaakt, stijlvol en met handige trolley. Comfort ontmoet meesterwerk.

Product details

Wat is een goede relaxzetel?

Een goede relaxzetel voor de zorgsector combineert maximaal comfort met duurzaamheid, veiligheid en een aantrekkelijk ontwerp. Ergonomisch ontworpen voor comfort en welzijn, waarbij de bekleding eenvoudig valt te reinigen en de relaxzetel bestand is tegen slijtage. Veiligheid wordt gewaarborgd door vergrendelbare wielen en stabiliteit. Het esthetische ontwerp draagt bij aan een rustgevende omgeving voor patiënten en bewoners.

Voor wie kan een relaxzetel interessant zijn?

Een relaxzetel is interessant voor een breed scala aan mensen, ongeacht hun leeftijd of levensstijl. Voor ouderen kan een comfortabele relaxzetel de dagelijkse ontspanning verbeteren en eventuele fysieke ongemakken verlichten. Mensen die herstellen van een blessure of operatie vinden in een relaxzetel vaak de broodnodige ondersteuning en comfort tijdens hun genezingsproces. In de drukke wereld van vandaag kunnen werkende professionals een relaxzetel gebruiken als een toevluchtsoord voor rust en stressvermindering. Kortom, een relaxzetel is een veelzijdig meubelstuk dat iedereen kan helpen om te ontspannen, herstellen en genieten van kostbare momenten van rust.

Een relaxzetel met wielen of niet?

De keuze tussen een relaxzetel met of zonder wielen hangt af van je individuele behoeften en ruimte. Een relaxzetel met wielen biedt mobiliteit en flexibiliteit, handig als je de stoel wilt verplaatsen. Echter, voor extra stabiliteit, wat belangrijk kan zijn voor ouderen of mensen met beperkte mobiliteit, is een relaxzetel zonder wielen een betere optie. Overweeg je behoeften en leefruimte bij het maken van je keuze.