Onze producten

Tip voor het kiezen van de juiste salontafel: zorg ervoor dat hij naar stijl en afwerking bij de rest van het interieur aansluit. In onze collectie vindt u alvast de nodige inspiratie

Merk

Doelpubliek

Bee-Put

Design salontafel met goudkleurig metalen onderstel en marmeren tafelblad in zwarte of groene natuursteen.

Product details

Pure - Vino

De perfecte aanvulling op de Pure hoge tafels! Deze functionele en stabiele salontafel in een hedendaags design is verkrijgbaar in diverse afmetingen en komt in elke leefruimte, salon of individuele kamer mooi tot zijn recht.

Product details

Share salon

Genieten van een avondje tv-kijken met wat knabbels binnen handbereik of eens bijpraten met vrienden bij een uitgebreid aperitief. De Share-salontafel voegt elegantie en comfort toe aan elk ontspanmoment.

Product details

Luna salon

Een stevige salontafel die bovendien beschikbaar is in diverse combinaties in de vorm van tafelblad en vloerplaat. Kies de salontafel die ideaal in het interieur past en geschikt is voor de situatie.

Product details

Buddy

Met Buddy heb je een stevige en elegante salontafel. Deze veelzijdige reeks biedt heel wat mogelijkheden.

Product details

Ikon

Ikon van Pedrali verwijst enerzijds naar de iconische creatie van het Italiaanse merk en anderzijds naar de conische poten van deze tafel.

Product details

Stiks

Athentieke houten salontafel nodig? Dat is Stiks van uit het Discover by Moments assortiment. Hij siert in eenvoud en stevigheid elke leefruimte op.

Product details

Triple

Stijlvolle niet-alledaagse salontafel met een opvallend onderstel.

Product details

Lan

Een handige bijzettafel nodig? De Lan bijzettafel is praktisch en veelzijdig. Bovendien beschikbaar in gewone als XL versie, ideaal voor een tablet, laptop of je kop koffie.

Product details

Huk

Een licht, leuk bijzettafeltje voorzien van wat opbergruimte? Ontdek de mogelijkheden met Huk.

Product details

Oak Coffee

Robuust en stevige collectie salontafels voor diverse toepassingen.

Product details