Moments furniture: zorgmeubilair & zorginterieurconcepten

Moments Furniture biedt een gevarieerde collectie zorgmeubelen aan. Functioneel design met een hoog gebruiksgemak. Daarnaast ontwikkelt het volwaardige interieurconcepten op maat van de zorgsector met oog voor comfort, esthetiek en gastvrijheid. Van het meubilair tot de inrichting. Moments verzorgt het volledige plaatje.

Onze projecten

Elk project is uniek. Daarom leveren we meer dan meubilair alleen. We ontwikkelen, in nauwe samenspraak met onze klanten, totaalinterieurs die een hoog comfort en een groot gevoel van welbehagen creëren.
Bekijk alle realisaties

Hoe gaan we te werk?

Moments Furniture draagt een circulaire economie en een hoogstaand welzijnsbeleid hoog in het vaandel. We kiezen voluit voor materialen die een minimale impact hebben op mens en milieu. En stellen alles in het werk om een gezonde en stimulerende werkomgeving te creëren. Tijdens de productie wordt afval ook zoveel mogelijk beperkt en gerecycleerd. Bovendien kan ieder onderdeel van onze meubels aan het einde van de levensduur gescheiden en gerecupereerd worden voor verwerking in nieuwe producten.

Lees meer

Onze merken

Om uw interieur op een zorgzame & doordachte manier te kunnen aanpakken, is het essentieel om een brede & vakkundige collectie aan producten te kunnen aanbieden. Naast onze eigen collecties, vervolledigen we ons assortiment met hoogstaande, kwalitatieve producten van enkele topmerken, wel bevonden om in te zetten in zorgomgevingen. Iets waar we bij moments bijzonder trots op zijn.

Vitra

Zwitsers vakmanschap. Hoogstaand design. Pure kwaliteit. De meubelen van Vitra onderscheiden zich op alle niveaus. Al meer dan 80 jaar verrast het familiebedrijf de wereld met tijdloze ontwerpen die elke ruimte net dat beetje meer karakter geven en uitnodigen tot genieten.

Moments Production Seating Collection

Bij Moments wordt elk zorgmeubel met oog voor detail ontwikkeld. Armstoel, relaxfauteuil of comfortbank. Functionaliteit en design vloeien op een evenwichtige manier samen in een uniek concept. Dat zie je meteen aan de uitgebreide zitcollectie waarin het hoogste zitcomfort en de noden en wensen van de gebruikers centraal staan.

Andreu World

Andreu World houdt van hout. Die passie weerspiegelt zich al meer dan 60 jaar in de vele tijdloze ontwerpen. Van stoelen en tafels tot zetels en banken. Het familiebedrijf gaat voor een natuurlijke elegantie en een (h)eerlijk comfort.

Discover by moments furniture

Woonzorg een meer uitnodigend en gastvrij karakter geven. Daar draait Creating Hospitality, de filosofie van Moments Furniture, rond. De collectie interieurproducten ‘discover by moments’ sluit daar helemaal bij aan. Armstoel, comfortbank, relax, seniorenbed of nachtkastje. Alle zorgmeubilair in deze reeks combineert een vooruitstrevend functioneel ontwerp met een uitnodigende esthetiek.

FMB Care

Een elektrisch verstelbaar zorgbed zet het comfort van de zorgvrager en van het zorgpersoneel voorop. Wanneer je dit combineert met een stijlvol, huiselijk design en een waaier aan opties en accessoires, kom je uit bij het Formidabel gamma van FMB. Extra accessoires dragen nog meer bij tot een veilige en comfortabele slaapomgeving.

Tuoi

Tuoi ontwerpt designmeubilair volgens een stijl en look die elke leeftijd aanspreekt. Tegelijk komt het tegemoet aan de drang naar zitcomfort, ergonomisch gebruiksgemak en een vleugje luxe. Tuoi combineert deze elementen in tijdloos design, want esthetiek leidt ons in alles wat we doen.

Pedrali

Het Italiaanse Pedrali is al van bij de start in 1963 toonaangevend in hedendaags, industrieel design. De collectie komt tot stand na nauwkeurige research van kwalitatieve materialen door gepassioneerde vakmensen. Met designproducten in metaal, kunststof, hout en stof als resultaat. 

Casala

Design en functionaliteit gaan hand in hand. Ontworpen door een team van designer met aandacht voor kwaliteit en levensduur. Het duurzame Casala meubilair past perfect binnen de optiek van circulaire economie. De ideale oplossing voor meubilair voor de wachtruimte, klaptafels of stapelstoelen. 

Torré

Het Italiaanse Torre Furniture staat bekend om kwalitatieve designstoelen en -tafels voor de woon- en werkomgeving. Ontdek hun aanbod bij Moments Furniture.

Recent nieuws

Renson, Moments Furniture & Studio M: Pioniers in outdoor healing spaces

Een healing environment is meer dan een comfortabele patiënten- of bewonerskamer of een rustgevend interieur. Ook de buitenomgeving en het contact met de natuur spelen een rol. Vanuit de eigen expertises zetten Moments Furniture, Studio M en Renson zich voortaan samen in om buitenomgevingen vorm te

Lees meer

Meer nieuws

Service na verkoop & onderhoud

Als ervaren specialist en fabrikant van zorgmeubilair komt veiligheid en kwaliteit voor ons op de eerste plaats. Om lang en zorgeloos van onze producten te genieten, raden we u aan ze regelmatig te (laten) onderhouden. Met onze servicediensten en onderhoudscontracten bedienen we u alvast op uw wenken.

Tips & tricks voor het onderhoud van je zorgmeubilair, download hier het document.

Contacteer ons

  • Tot 10 jaar garantie op al onze producten
  • Jaarlijkse onderhoudscontracten op maat
  • Snelle interventie
  • Ondersteuning en opleiding van uw onderhoudsmedewerkers

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over een van onze producten of wenst u conceptueel interieuradvies? Wij helpen u graag voort.

Contacteer ons