Zorgbedden voor maximaal comfort

Een elektrisch verstelbaar zorgbed zet het comfort van de zorgvrager en van het zorgpersoneel voorop. Wanneer je dit combineert met een stijlvol, huiselijk design en een waaier aan opties en accessoires, kom je uit bij het Formidabel gamma van FMB.

Formidabel Pro         Formidabel Eco         Formidabel First

Flexibel hoog laag bed
De zorgbedden van FMB zijn flexibel instelbaar en spelen in op de noden van iedere zorginstelling. FMB staat garant voor Duits vakmanschap, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De gebruikte materialen maken het onderhoud een fluitje van een cent.

Innovatief en ergonomisch comfortbed
De zorgbedden van FMB zien er niet alleen goed uit, ze behoren ook ergonomisch tot de top. Zo zijn ze makkelijk verstelbaar en eenvoudig verrijdbaar voor het zorgpersoneel. Voeg daar nog fixatievriendelijke zijdelingse bescherming, diverse wielen, matrasbodems, extra lage slaapposities en accessoires aan toe en je krijgt een veilige, comfortabele slaapomgeving.

Ontdek onze collectie zorgbedden

Huiselijke setting, een prioriteit
Formidabel helpt in het creëren van een gezellige zorgomgeving. Daarom worden de bedden steeds afgewerkt met het juiste hout en met bekleding die past binnen de kamer. Met een aangepaste kleerkast en nachttafel voelt de bewoner zich meteen thuis.

Ons aanbod zorgmeubilair