Vitra: Innovatief Design, Duurzaamheid en Tijdloze Esthetiek in Meubelontwerp

Vitra, een naam die synoniem staat voor innovatief design en tijdloze esthetiek. Al meer dan 70 jaar verlegt Vitra de grenzen van wat mogelijk is in de wereld van meubelontwerp. Hun passie voor creativiteit en functionaliteit heeft geleid tot een indrukwekkende collectie meubels die zowel vormgevers als liefhebbers van design over de hele wereld aanspreekt.

Innovatie en Samenwerking

Bij Vitra geloven ze in de kracht van samenwerking en innovatie. Zo werd er samengewerkt met enkele van 's werelds meest gerenommeerde ontwerpers, zoals Charles en Ray Eames, Verner Panton en Jean Prouvé, om meubels te creëren die iconen zijn geworden in de designwereld. Hun unieke aanpak combineert vakmanschap en technologie om meubels te produceren die niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel en duurzaam. 

Duurzaamheid als Kernwaarde

Duurzaamheid staat centraal in alles wat ze doen bij Vitra. Vitra streeft ernaar om meubels te produceren die lang meegaan en gemaakt zijn met respect voor het milieu. De materialen worden zorgvuldig geselecteerd en we werken voortdurend aan het verminderen van de ecologische voetafdruk. Het Vitra-meubilair is niet alleen een lust voor het oog , maar ook een goeie optie voor de planeet.

Vitra in uw Leven

Of u nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een eigentijds statementstuk, Vitra heeft het allemaal. De Vitra-meubels brengen schoonheid en functionaliteit in uw zorgfaciliteit. Ontdek de wereld van Vitra bij Moments Furniture.

Meer over Vitra

Ontdek alle Vitra meubilair

Eames Plastic Chair

Vitra-klassiekers naar een ontwerp van designiconen Charles en Ray Eames.

Product details

All Plastic chair

De All Plastic Chair van Jasper Morrison is een klassieker uit de Vitra-collectie.

Product details

HAL Collectie

Stoel uit de Vitra-collectie met een unieke uitstraling.

Product details

Tipton

Speelse, moderne schommelstoel in kunststof. Actieve voorwaarts gekantelde stoel voor een ergonomisch zitcomfort of passievere achterwaarts gekantelde houding. Stapelbaar en ook geschikt voor buitentoepassingen.

Product details

.03

Comfortabele stoel met eenvoudig gestroomlijnd ontwerp voor een gezonde zithouding. Zowel stapelbaar als niet stapelbaar.

Product details

All plastic chair

De All Plastic Chair van Jasper Morrison is een klassieker uit de Vitra-collectie.

Product details

Hal

HAL biedt een robuuste oplossing voor de receptie- en wachtruimtes dankzij zijn sobere ontwerp van de zitschaal. Zitschaal beschikbaar in kunststof of multiplex. 

Product details

Belleville

Stoel of armstoel, beschikbaar met zit en rug in hout, kunststof of gestoffeerd.

Product details