Respect voor tradities. Vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Zorg voor het milieu en de toekomst. Elk ontwerp van Andreu World ademt duurzame kwaliteit. Je voelt dat het hout en de andere materialen met zorg zijn geselecteerd en bewerkt. Dat er tijd genomen werd om elk ontwerp tijdloos te maken.

Het resultaat is excellent en wordt, mede dankzij een nauwe samenwerking met internationale designers zoals Lievore Altherr Molina, Patricia Urquiola, Piergiorgio Cazzaniga en Jasper Morrison, wereldwijd erkend voor zijn uitgesproken natuurlijke en warme uitstraling. Het maakt Andreu World uniek en geliefd, bij een particulier en professioneel publiek.

 

 

 

Ontdek alle Andreu World meubilair

Duos

Ergonomisch, lichte armstoel. Tijdloos ontwerp dankzij slim gebruik van hout en stoffering.

Product details

Happy

Stevige en veelzijdige stoel met lichte uitstraling. Zowel beschikbaar met en zonder armleuningen. Massief houten frame met houten zit en rug. Stapelbaar.

Product details

Reverse conference

Modern en hedendaagse tafel met één of meerdere brede tafelpoten in het midden van het blad. Hoge functionaliteit en optioneel te voorzien van elektrische aansluitingen en stopcontacten voor multimedia. 

Product details

Dado

Stel zelf je zetel samen dankzij de modulaire elementen. Van 1-zit tot lange wachtbank, ideaal voor elke ruimte.

Product details

Element

Lichte sofa met hedendaags, horizontaal design. Beschikbaar als 1-zit, 2-zit en 3-zit.

Product details