Ontdek de verfijning van Andreu World bij Moments Furniture, een pionier in meubeldesign sinds 1955 en bekend om meesterlijk vakmanschap en grensverleggend ontwerp.

Innovatief en elegant
Andreu World staat bekend om innovatieve ontwerpen met oog voor detail. Elk meubelstuk biedt niet alleen visuele pracht maar ook doordachte functionaliteit, wat resulteert in een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Of het nu gaat om eigentijdse kantoormeubelen, verfijnde eetkamerstoelen of comfortabele loungemeubelen, Andreu World biedt een diverse reeks collecties die passen bij verschillende ruimtes en smaken.

Diversiteit in collecties
Het resultaat is excellent en wordt, mede dankzij een nauwe samenwerking met internationale designers zoals Lievore Altherr Molina, Patricia Urquiola, Piergiorgio Cazzaniga en Jasper Morrison, wereldwijd erkend voor zijn uitgesproken natuurlijke en warme uitstraling. Het maakt Andreu World uniek en geliefd, bij een particulier en professioneel publiek.

Duurzaam en milieubewust
Andreu World hecht waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Hun meubelstukken, gemaakt van verantwoorde materialen, belichamen deze toewijding en zijn ontworpen om generaties lang te worden gekoesterd.

Bij Moments Furniture brengen we de tijdloze schoonheid en innovatie van Andreu World tot leven, waardoor uw ruimte een weerspiegeling wordt van verfijning en stijl.

Meer over Andreu World

Ontdek alle Andreu World meubilair

Duos

Ergonomisch, lichte armstoel. Tijdloos ontwerp dankzij slim gebruik van hout en stoffering.

Product details

Happy

Stevige en veelzijdige stoel met lichte uitstraling. Zowel beschikbaar met en zonder armleuningen. Massief houten frame met houten zit en rug. Stapelbaar.

Product details

Reverse conference

Modern en hedendaagse tafel met één of meerdere brede tafelpoten in het midden van het blad. Hoge functionaliteit en optioneel te voorzien van elektrische aansluitingen en stopcontacten voor multimedia. 

Product details

Dado

Stel zelf je zetel samen dankzij de modulaire elementen. Van 1-zit tot lange wachtbank, ideaal voor elke ruimte.

Product details

Element

Lichte sofa met hedendaags, horizontaal design. Beschikbaar als 1-zit, 2-zit en 3-zit.

Product details