‘Design linked to functionality’ – Casala staat voor stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in de ideale mix tussen design en functionaliteit. Het meubilair wordt er ontworpen door een team van toonaangevende designers met focus op een modulaire opbouw, minimalistisch karakter en hoog zitcomfort van alle zitmeubilair. 

Aangenaam wachten in diverse ruimtes, dankzij het ruime gamma aan wachtbanken van Casala. Van eenvoudig en minimalistisch tot een uitgebreide zetelcombinatie, met de juiste Casala zitelementen verandert een functionele wachtruimte of receptie in een comfortabele omgeving. De verschillende klaptafels en stapelstoelen uit het Casala gamma vormen bovendien een ideale oplossing voor meubilair dat regelmatig opgeborgen moet worden.

Het Casala meubilair wordt lokaal geproduceerd in Europa met meer dan 100 jaar aan ervaring en de nodige aandacht voor een uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Dankzij het duurzame karakter en andere initiatieven valt het meubilair perfect te rijmen met een circulaire economie.