Comfortabel bekomen in de Fusion relax na korte ingreep

Wie na een korte cardiale ingreep moet bekomen, doet dit sinds kort bij het AZ Monica in Deurne in een volledig nieuw ingerichte Cardio Lounge. De typerende ziekenhuissfeer heeft er plaats geruimd voor een warme lounge waar patiënten in alle rust kunnen bekomen en wachten op de ingreep of resultaten. De ergonomische en elektrisch verstelbare relaxzetel Fusion maakt het volledige plaatje af. 

Wetenschappelijk onderzoek toonde al aan dat patiënten sneller herstellen als ze minder aan bed gekluisterd zijn. Ook bij het AZ Monica was dit de insteek, de huiselijke en trendy sfeer zorgen voor een positievere beleving van de patiënten en kortere hospitalisaties. Het bekomen van de ingreep en het wachten op resultaten kan zo in alle comfort, omgeven door natuurelementen, indirecte verlichting en zachte kleuren. 

Onze Fusion relax was dan ook de ideale relaxfauteuil voor deze vernieuwde ruimte. Deze gespecialiseerde elektrisch verstelbare relaxzetel blinkt uit dankzij zijn huiselijke comfort, gecombineerd met specifieke verdoken zorgtechnische aspecten. De donkergroene kleur van de Fusion gaat bovendien perfect op in de omgeving en straalt meteen bij het binnenkomen alle nodige rust uit. 

Meubilair: Moments Furniture
Interieurarchitect: ASSAR LLOX ARCHITECTS