Comfortabel meubilair in lichtrijke ruimtes

Woonzorgcentrum Zilvervogel - Lo-Reninge (BE)

In de schaduw van de kerk van Lo-Reninge ligt de nieuwbouw van woonzorgcentrum De Zilvervogel. Omgeven door de natuur en omliggende maisvelden baadt deze nieuwbouw in licht en ruimte. Voor de indeling van de brasserie, leefruimtes, zithoeken en inkom werd beroep gedaan op de hospitality creators van Studio M en Moments Furniture voor het meubilair. 

Al van bij de inkom merk je de hoeveelheid invallend licht door de vele glaspartijen. Dankzij het vele houtgebruik krijgt ook het interieur een natuurlijke toets. De vele groentinten, afgewisseld met een lichte houtkleur zorgen voor een rustgevend gevoel. Centraal in de brasserie staat een lange stamtafel, waar grote families of gezelschappen plaats kunnen nemen. Zo dient de brasserie niet enkel voor de bewoners, maar is ze ook vrij te bezoeken voor iedereen.

Ook de inkomruimte die uitkijkt op het binnenplein en de diverse zithoeken kregen aangepast meubilair. De Cosmo met hoge rug aan de receptie zorgt voor een aangenaam zitcomfort. Bij de zithoeken siert de Bolton naast antieke meubels en decorstukken, om zo ook de dementerende bewoners comfort en een huiselijk en vertrouwd gevoel te bezorgen.

Interieurconcept: Studio M
Meubilair: Moments Furniture