Tafels en stoelen door Italiaans vakmanschap

Het Italiaanse Torre Furniture concentreert zich al sinds de start in 1961 op de productie van stoelen en tafels. Hoogwaardig en kwalitatief design voor woon- en werkomgevingen staat daarbij steeds centraal. Dat uit zich in uniek Italiaans meesterschap in metaal, hout, leer en kunststof.

Met meer dan 50 jaar ervaring is Torre een gevestigde waarde in de productie van kwalitatieve designstoelen en designtafels. Vanuit hun locatie in het Noord-Italiaanse Udine veroveren ze de hele wereld met een hoogwaardige collectie producten van gerenommeerde architecten en ontwerpers.

Torre draagt de waarden elegantie, innovatie, creativiteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. Zo creëren ze, ondersteund door geavanceerde technologie, elke dag opnieuw tafels en stoelen die meerwaarde bieden aan de woon- en werkomgeving. Hun meubels voldoen aan de strengste kwaliteit-, comfort- en veiligheidseisen. Daarbij is ook aandacht voor het ecologische aspect. Het resultaat zijn unieke, mooie en duurzame meubels van Italiaanse makelij.