Tafels en stoelen door Italiaans vakmanschap

Het Italiaanse Torre Furniture concentreert zich al sinds de start in 1961 op de productie van stoelen en tafels. Hoogwaardig en kwalitatief design voor woon- en werkomgevingen staat daarbij steeds centraal. Dat uit zich in uniek Italiaans meesterschap in metaal, hout, leer en kunststof.

Met meer dan 50 jaar ervaring is Torre een gevestigde waarde in de productie van kwalitatieve designstoelen en designtafels. Vanuit hun locatie in het Noord-Italiaanse Udine veroveren ze de hele wereld met een hoogwaardige collectie producten van gerenommeerde architecten en ontwerpers.

Torre draagt de waarden elegantie, innovatie, creativiteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. Zo creëren ze, ondersteund door geavanceerde technologie, elke dag opnieuw tafels en stoelen die meerwaarde bieden aan de woon- en werkomgeving. Hun meubels voldoen aan de strengste kwaliteit-, comfort- en veiligheidseisen. Daarbij is ook aandacht voor het ecologische aspect. Het resultaat zijn unieke, mooie en duurzame meubels van Italiaanse makelij. 

 

Ontdek alle Torré meubilair

Ivö

Deze elegante stoel oogt licht en past mooi in elk interieur.

Product details

Da Vinci

Deze armstoel past overal dankzij zijn sierlijk en elegant design.

Product details

Da Vinci

Deze comfortabele sofastoel brengt dankzij zijn afgelijnde vormen rust in elk interieur.

Product details

Isabel

Eenvoudige en comfortabele stoel. Ideaal voor vergaderruimtes, cafetaria of wachtruimtes.

Product details

One

Eigentijds meubelstuk dat moeiteloos stijl toevoegt aan elke ruimte. De poef biedt niet alleen comfortabele zitgelegenheid, maar ook een praktisch accent als extra zitplaats, decoratief element of handige voetenbank.

Product details