Onze projecten

Laat u hier inspireren door enkele van onze projecten.

Een zorgzame totaalaanpak

We kunnen het niet genoeg benadrukken: bij het inrichten van een ‘zorginterieur’ komt veel meer kijken dan alleen het plaatsen van enkele aangepaste meubelen. Dankzij onze jarenlange expertise – we ontwikkelen al zorgmeubilair sinds 1935 – weten we dat het welslagen van elk project eerder een totaalaanpak vraagt. Kwalitatieve zorgmeubelen komen nu eenmaal enkel tot hun recht als heel het interieur dezelfde sfeer uitstraalt. Aandacht voor de juiste vloer-, wand- en raambekleding, de styling van alle decoratieve elementen, kortom een totaalconcept van A tot Z: dat is wat waarin onze ‘Creating Hospitality’ aanpak het verschil maakt.

Benieuwd hoe we uw interieur op een zorgzame manier kunnen (her)inrichten. Onze specialisten denken graag met u mee!

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak

STUDIO M - Onze diensten

Voor het inrichten van uw interieur gaan we veel verder dan het leveren van het aangepaste zorgmeubilair. Ontdek hier waarmee we u van dienst kunnen zijn om tot een geslaagd eindresultaat te komen.

Laat u inspireren

‘The proof of the pudding is in the eating’. Daarom nodigen we u graag uit om een van onze inspirerende belevingscentra te bezoeken. U ervaart er de kwaliteit en het zitcomfort van onze meubels en proeft er van de sfeer, de gezelligheid en diverse inspirerende woonstijlen. Maak dus gerust een afspraak. De koffie zal klaarstaan.

Decoratie & styling

Sfeerverlichting, de bijpassende tafel, kast en wanddecoratie, frisse planten... Wij zorgen ervoor dat uw project volledig af is. Onze professionele stylistes voorzien u graag van het nodige stijladvies en verzorgen de styling ter plaatse. Noem het ‘de kers op de taart’ van een geslaagde inrichting waar iedereen zich thuis voelt!

Interieuradvies op maat

Elke zorginstelling heeft zijn eigen karakter. Daarom is ieder interieurconcept ook uniek. Kamers, receptiezalen, lounge, lobby, gemeenschappelijke ruimtes, bar, restaurant, terras, spa, fitnessruimte of zwembad. Onze interieurontwerpers bedenken, visualiseren (in 2D, 3D en met moodboards) en realiseren het interieurconcept dat past bij uw zorginstelling.

Interieur & dementie

Voor mensen met Alzheimer en dementie is de keuze van het zorgmeubilair, het kleurgebruik, de opstelling van de meubels en de decoratie van essentieel belang. In ons 'Kijk op dementie' concept geven we u per ruimte een idee van wat wel of niet kan. Onze inrichtingsoplossingen voor ouderen met dementie zijn wetenschappelijk onderbouwd, in samenwerking met kennispartners. 

ONTDEK ONS 'CREATING HOSPITALITY' MAGAZINE

Bekijk hier ons magazine of vraag ons magazine aan om per post te ontvangen.

Bekijk magazine

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over een van onze producten of wenst u conceptueel interieuradvies? Wij helpen u graag voort.

Contacteer ons